TRUDNA LJEPOTICA

Uma Thurman očekuje prinovu

Američka glumica i model Uma Thurman (41), proslavljena ulogama u filmovima Quentina Tarantina, očekuje prinovu sa švicarskim financijskim stručnjakom Arpadom Bussonom (49), potvrdio je za online izdanje Daily Maila Umin menadžer Jason Weinberg.

Zvijezda “Paklenog šunda”, “Kill Billa”, “Osvetnika”, “Gattace” i “Histeričnog sljepila” s bivšim suprugom Ethanom Hawkeom (41) već ima dvoje djece, trinaestogodišnju Mayu i desetogodišnjeg Levona. Od 1990-1992. godine bila je udana za Garyja Oldmana, a od 1998-2003. za Hawkea.

I sretni budući otac Arpad Busson od ranije ima Arpada Flynna Alexandera (14) i Aureliusa Cya Andreu (9), koje mu je rodila Elle Macpherson (47), bivši australski supermodel s kojim je u vezi bio od 1995-2005. godine.

S Arpadom Bussonom Uma se počela viđati 2007. godine, no veza je prekinuta u studenom 2009. Prošle su godine ponovno viđeni zajedno na promociji kolekcije proljeće/ljeto Marca Jacobsa u Parizu, a sretna vijest o prinovi zacijelo je potvrda njihove novopronađene ljubavi.

Početkom veljače Uma je viđena u širokoj odjeći netipičnoj za nju, budući da je poznato kako obično bira pripijene haljine. Sumnju je također pobudilo njeno nježno dodirivanje trbuha tijekom prezentacije jesenske kolekcije Tommyja Hilfigera na njujorškom tjednu mode. Nedavno je za Harper’s Bazaar izjavila i kako nikada nije bila sretnija.

– Nešto bih doista željela reći o svom ljubavnom životu. Sretnija sam s njime sada negoli sam bila u mnogo mnogo proteklih godina. Trudim se imati što mirniji privatni život – kazala je Uma.

Prije službene potvrde trudnoće, sretnu su vijest potvrdili i glumičini prijatelji.

– Ona je obično jako mršava, ali sada ima najslađi mali trbuščić i sva sjaji. Uzbuđena je, a trebala bi roditi krajem ljeta – izjavili su.

Linker
26. travanj 2024 17:32