SPORTSKI I ELEGANTAN

Urbana avantura: BMW X1 sDrive18d sada za 28.999 eura

BMW X1 poznat je kao pionir i lider na globalnom tržištu u premium SAV segmentu – najbolji je to primjer čistog užitka u vožnji, naglašenog dizajna i vrhunske elegancije koji je bez premca u svojoj klasi. Od svojeg lansiranja 2009. godine u svijetu je prodan u više od 275.000 primjeraka.

Ovog proljeća kompaktan BMW X1 dodatno podiže standard privlačnim vanjskim karakteristikama, preciznijeg unutarnjeg ambijenta i mogućnostima inovativne opreme. Bez obzira krećete li se gradom ili izvan grada: BMW X1 nudi superiornu vožnju. Prednji i stražnji kraj sada imaju još upečatljiviji dizajn – podcrtavajući još više moćni unutrašnji karakter.

Sportski i elegantan

BMW X1 je sportski tip jednako koliko je i elegantan. Uzlazne bočne linije, velik međuosovinski razmak i kratki prevjesi jamče dinamičan oblik standardan kod BMW modela – a karakterističnim SAV proporcijama osigurava impresivno autoritativnu liniju. Izdašna boja povećava ekskluzivnost, a istaknuti srebrni elementi na dnu prednjeg kraja jasno naglašavaju da je BMW X1 član BMW X linije modela. Jednako impresivan je i dizajn svjetala, s tipičnim BMW dvostrukim svjetlima (dostupno i sa ksenonskom tehnologijom) i prstenima na bijelim LED dnevnim svjetlima te ekspresivnim kromiranim elementima. Okrugla svjetla za maglu su posljednji sastojak za nezaboravno lice BMW-a X1. Dodatni pokazivači smjera su ugrađeni u bočne retrovizore i vrlo su vidljivi u svakom trenutku. Straga, svjetla u obliku slova L s LED tehnologijom osiguravaju trenutnu prepoznatljivost BMW modela, čak i noću.

BMW X1 sDrive18d sada za 28.999 eura*

Jedinstvena priča o uspjehu BMW-a X1, najuspješnijeg SUV modela u svojoj klasi, sada dobiva svoj nastavak: model X1 sDrive18d s bogatim paketom opreme dostupan je za Vas po cijeni od 28.999* eura. PDV, poseban porez i BSI servisni paket uključeni su u cijenu.

Dodatna oprema koju u ovoj ponudi sadrži BMW X1 sDrive18d:

1. Multifunkcijske tipke na upravljaču 2. Sportski kožni upravljač 3. Runflat gume 4. BMW naplatci od lake legure “Star Spoke” 317 5. Sigurnosni vijci za naplatke 6. Indikator tlaka u gumama 7. Krovni nosači 8. Podne prostirke od velura 9. Trokut i prva pomoć 10. Naslon za ruku sprijeda, podesivi 11. Park Distance Control (PDC) – zadnji 12. Svjetla za maglu 13. Automatski klima uređaj 14. Radio BMW Professional s CD playerom 15. Hands-free uređaj s USB priključkom 16. BMW Service Inclusive 17. Tkanina “Elektra” 18. Uni boja *Cijena vozila je izračunata prema tečaju 1 EUR=7,65 HRK i iznosi 221.840,44 kn.

Privlačna unutrašnjost

Unutrašnjost BMW-a X1 je dizajnirana za potrebe vozača. Profinjeni izgled i dojam unutrašnjih površina i artističko utjelovljenje ekskluzivnih elemenata postavljaju nove standarde u kabini – i dižu je do standarda koji zadovoljava najveće zamislive potrebe.

Unutrašnjost odiše ekskluzivnošću do posljednjeg detalja. Najfiniji materijali i prvoklasna izrada, kvaliteta na dodir i savršeno podudarajuće boje oduševljavaju sva osjetila. Sjajni crni pokrovi i ventilacijske cijevi podcrtavaju profinjeni karakter, kao i sofisticirano ukrašena ručica za promjenu stupnja prijenosa i držač šalica u središnjoj konzoli. Još velikodušnog spremišnog prostora možete pronaći u bočnim džepovima u unutrašnjosti vrata.

S impresivno čistim i nezasićenim dizajnom, kabina nudi mnogo prostora za vozača i suvozača. Redizajnirana središnja konzola i svi važni operativni elementi imaju ergonomsku orijentaciju prema vozaču – bio to opcionalni navigacijski sustav Professional u boji visoke rezolucije, automatski klimatski sustav ili iDrive kontroler.

Visoka učinkovitost

Treća generacija common-rail sustava izravnog ubrizgavanja jamči najveći visoku učinkovitost. Dizelski motori u BMW-u X1 sDrive16d, sDrive18d, xDrive18d, sDrive20d i xDrive20d nude snagu (do 135 kW ili 184 KS) i nisku potrošnju goriva (od 4.9 l/100 km).

%CODE1%

Linker
26. travanj 2024 12:32