JENNIFER HUDSON

Utjehu pronašla u majčinstvu

Oskarovka Jennifer Hudson (27) navodno je već u sedmom mjesecu trudnoće. Zvijezda filma „Dreamgirls“ koja je zaručena za odvjetnika Davida Otunga, napravila je zabavu za nadolazeću prinovu u svom domu u Chicagu, na koju je pozvala samo članove obitelji i par bliskih prijatelja. Unatoč demantiranju natpisa da glumica i pjevačica očekuje svoje prvo dijete, ispostavilo se da je tamnoputa zvijezda već u poodmaklom stadiju trudnoće.

– Bila je to ugodna zabava na kojoj su svi nastojali da ugođaj bude što intimniji. Lijepo smo se proveli. Zasad još ne znaju spol djeteta – izjavila je glumičina dugogodišnja prijateljica, glumica Felicia Fields za tabloid Chicago Tribune.

Glumičina glasnogovornica odbila je komentirati glasine o trudnoći, pošto nastoji očuvati privatnost zvijezde potresene prošlogodišnjom tragedijom u kojoj je izgubila majku, brata i nećaka. Podsjetimo, suprug njezine sestre ubio je članove njezine obitelji, nakon jedne intenzivnije kućne svađe. Prilikom primanja nagrade Grammy za najbolju R& B pjesmu u veljači ove godine, Hudson je suzdržavala suze prilikom preuzimanja nagrade od pop-dive Whitney Houston.

– Prije svega zahvaljujem Bogu koji mi je dao snage da sve preživim, zatim svojoj obitelji na nebu i onima koji su danas sa mnom – izjavila je tada pjevačica shrvana emocijama, prije izvedbe pjesme “You Pulled Me Through”.

Gordana Kolanović

Pročitajte više:

JENNIFER HUDSON Zadnji poljubac za oproštaj JENNIFER HUDSON Tuga za ubijenim nećakom JENNIFER HUDSON Amerika tuguje s oskarovkom

Linker
01. svibanj 2024 06:33