JLP
OTKRILA DETALJE

Uzet ću pauzu od glume kako bih se posvetila posvojenoj kćeri

Slavna oskarovka ponovno je postala majka u ožujku ove godine kada je posvojila kćer Edith, a sada je u intervjuu za Harpers Bazaar otkrila kako planira glumu staviti u drugi plan te se u potpunosti posvetiti prinovi.

Cate Blanchett (46) i njen suprug Andrew Upton (49) imaju i tri sina – Dashiella (14), Romana (11) i Ignatiusa (8), ali slavna je glumica priznala da se nakon posvojenja djevojčice osjećala kao da je prvi put postala majka.

JLP

FOTO: JLP

– Uvijek je kao da je prvi put. Ne planiram mnogo raditi u 2016. godini. Želim se posvetiti obitelji – priznala je oskarovka koja je godinama htjela posvojiti dijete, a onda je početkom ove godine zazvonio telefon.

– Dugo smo bili na popisu, a onda smo jednog dana dobili taj dugo očekivani poziv. Nismo znali ništa o djetetu koje ćemo upoznati – otkrila je Cate i dodala kako je jako ponosna na svoja tri sina koji su odlično prihvatili svoju malenu sestru.

Pred glumicom je i obećavajuća sezona nagrada s obzirom da filmski kritičari smatraju kako će osvojiti veliki broj nominacija za ulogu u filmu Carol, a već je nominirana za Zlatni globus za najbolju glumicu.

Linker
26. travanj 2024 05:44