ZA GUŠT

Valentinovo u izvedbi Gabi Novak i Marije Husar

Legendarna diva hrvatske estrade Gabi Novak pridružit će se glazbenici Mariji Husar u Čarobnoj ljubavnoj priči. Jedinstvena je to glazbeno – gastro priča koju Marija već tri godine zaredom posvećuje svim ljubiteljima glazbe. U četvrtak 14. veljače od 20 sati Mariji će se pridružiti i prijatelji glazbenici te zajedno s njom slaviti praznik ljubavi.

– Radujem se i jako me veseli koncert, prije svega jer je Valentinovo, jedan lijepi dan i prilika da budemo sa voljenom osobom. Najviše se radujem što ću ponovo pjevati s Marijom. Grupa Divas mi je bila posebno draga i sretna sam što je Marija krenula svojim putem i nije odustala od glazbe. Želim da nam svima ta večer prođe u lijepom sjaju u odnosu na sve ružno što nas okružuje. Nastojat ćemo oraspoložiti i na trenutak izolirati sve prisutne od svih ružnih stvari i slaviti ljubav – izjavila je Gabi Novak uoči koncerta.

U večeri ispunjenoj emocijama, poseban glazbeni repertoar vodi nas kroz razne glazbene žanrove, a vrhunske gastro delicije i probrana vina slavlju ljubavi pridodat će posebnu čar. U ovoj nesvakidašnjoj večeri Marija nas vodi u svoj svijet emocija koje želi podijeliti s nama i podsjetiti nas da je ljubav vrijedna života. Uoči Čarobne ljubavne priče, za Valentinovo, izlazi live CD s prošlogodišnjih live nastupa u Hypo centru.

Linker
20. travanj 2024 13:27