John Pavlish
DUGOGODIŠNJA LJUBAV

Vanja Halilović i Frane Barbieri - zaljubljeni kao prvog dana

Iako ih se nema prilike često vidjeti u javnosti, dugogodišnji par Vanja Halilović i Frane Barbieri djeluju zaljubljeno kao prvoga dana.

Voditeljica i poduzetnik došli su na predstavljanje nove kolekcije satova Luminox pri čemu su oboje bili odlično raspoloženi i naravno modno usklađeni. Ovaj par često se karakterizira kao besprijekorno modno usklađen gdje god da se pojave, a tako je bilo i ovoga puta: oboje su bili u ležernim zimskim kombinacijama – trapericama i crnim kaputima.

Foto: John Pavlish

Vanja i Frane u vezi su već dvije i pol godine, a povremeno su se viđali od 2010. godine. Iako su im mnogi predviđali vezu kratkog daha, čini se kako su oboje pronašli jedno u drugome baš ono što su tražili.

Frane je prije bio u braku s poduzetnicom Sanjom Duggan s kojom ima i dijete, a Vanja je u široj javnosti ostala zapamćena po preljubničkoj aferi s Goranom Ivaniševićem.

Nakon skandala Vanja se povukla s RTL televizije gdje je radila, a nakon toga bila je angažirana kao Loto djevojka, a vodila je i informativnu emisiju na jednoj lokanoj televiziji.

Linker
18. travanj 2024 05:20