EKSKLUZIVNI INTERVJU

Vanna: Romantika je za mene pojednostavljen pojam

Zagrebačka pjevačica Ivana Vrdoljak Vanna nedavno je povodom dva desetljeća karijere objavila CD i DVD ‘Vanna – zajedno 20 godina’, a tim povodom otkrila je neke detalje o privatnom i profesionalnom životu.

Koja vam je od vaših pjesama posebno prirasla srcu?

– Sve svoje pjesme izvodim s velikom strašću i najdraže mi je kad se moj ukus poklopi s ukusom publike. To znači da je pjesma hit.

Kakvu glazbu slušaju vaša djeca?

– Mislim da neću puno pogriješiti ako kažem da Luka (15) sluša rock, a Janu (11) sam zadnje čula da pjevuši “Jar Of Hearts” Christine Perri.

Čime vas je privukao suprug Andrija?

– Silinom emocija koje je izazvao u meni.

Ima li u vašem braku još uvijek romantike i strasti kao na početku veze?

– Naravno da ima, iako je u mom slučaju romantika pojednostavljen pojam.

Pratite li turske sapunice?

– Ne. Više volim sportske “serijale” kao što su Liga prvaka, olimpijske igre, svjetska i europska rukometna prvenstva… Voljela bih da “redatelji” vrate Balića u serijal, kao što će Bali-bega vratiti u “Sulejmana Veličanstvenog”!

Pročitali ste skraćenu verziju razgovora s Vannom, cijeli intervju u kojem pjevačica otkriva planove u profesionalnom i dealje iz privatnog života te iznosi svoje mišljenje o zdravstvenom odgoju i odnosu prema djeci, pročitajte u tiskanom izdanju časopisa Gloria (br. 944) ili se pretplatite na PDF.

Linker
27. travanj 2024 21:04