NOVA PJESMA LOPOV

Vanna: Suprug mi je ukrao srce kratko i efikasno

Vanna je na Narodnom radiju promovirala svoju novu pjesmu Lopov i pritom priznala Daliboru Petku u njegovom Glazbenom showu da je suprug Andrija njeno srce ukrao “kratko i efiasno”.

Ispričala je također da se u lopovluku rijetko puta našla:

– Nikad nisam ništa ukrala u dućanu, ali zato su meni u dvedesetima ukrali sve stvari iz ruksaka, dok sam bila u šopingu u Berlinu – pojadala se pjevačica.

Vanna kaže kako ne bi ukrala ničiji imidž, ali bi rado voljela imati deblju kožu, poput nekih kolega.

– Svjesno nisam nikad nikome ukrala ideju za pjesmu, ali kad bih mogla prisvojiti sebi neke hitove to bi bila Cesarica, Galeb i ja, Ne dirajte mi ravnicu i Ružu Hrvatsku izjavila je pjevačica.

Pred Vannom je skorašnji koncert u Sarajevu, nakon kojeg planira snimiti i videospot za Lopova, autorsku pjesmu koju je napravila zajedno s dugogodišnjim suradnikom i Porinovcem, Predragom Martinjakom Peggyjem. I sama se dotakla hrvatske diskografske nagrade:

– Drago mi je što su ove godine neki ljudi prepoznati, poput grupe Silente. S Porinom sam nekako od početka, ali mi se čini da se trebao pomaknuti glasački ukus. Točnije, on se jest odmaknuo od komercijalne glazbe, ali neke stvari još uvijek prolaze nezapaženo. U posljednje vrijeme i ja sam u kategoriji nezapaženih – rekla je Vanna, koja se ovih dana priprema i za gledanje utakmica na Svjetskom nogometnom prvenstvu.

– Strastvena sam navijačica oduvijek, ona koja je toliko glasna da bi trebala gledati nogomet iza zatvorenih vrata. Pripremam se i već se ljutim što Niko Kranjčar ne ide na SP – rekla je Vanna, koja će taman uoči početka Prvenstva predstaviti i nove verzije starih hitova grupe ET.

– Tri DJ-a izrazila su želju napraviti face lifting starim pjesmama i prilagoditi njihov zvuk 2014. Prije nekoliko dana sve sam to čula u studiju i ne znam što mi se više sviđa. Ponosna sam što smo napravili prije dvadeset godina i što to i sad dobro zvuči – rekla je Vanna, kojoj se u emisiju javio i Boytronic najavivši da ćemo nove verzije čuti kroz desetak dana.

– Upravo radimo na pjesmi Drugo ime ljubavi. Bit će to jedina balada u kolekciji hitova, ali i to će biti drugačije – rekao je Boytronic. Nekadašnji članovi ponovno su se sastali, ali o zajedničkom koncertu zasad ništa ne govore.

– Nismo razgovarali o nastupima. Teoretski je moguće, ali za sad još nemamo ništa što bi bilo opipljivo i konkretno – rekla je Vanna.

Linker
19. travanj 2024 08:06