GLORIA PROMO

VELIKA LJETNA IGRA ZA SVE ČITATELJE JUTARNJEG Osvoji novi megavrijedni VW Golf Sportsvan

Kako na najbolji način obilježiti nadolazeće ljeto Možda selfijama s jedne od predivnih jadranskih plaža ili osvajanjem novog Volkswagen Golf Sportsvana.

A upravo priliku za besplatan dar u vidu najtraženijeg automobila u Europi, VW Golfa u svojem obiteljskom izdanju Sportsvan svojim vjernim čitateljima nudi Jutarnji list.

Scenarij za dobitak vrlo je jednostavan – dovoljno je od 4. srpnja svaki dan slijedećih 10 dana u Jutarnjem listu izrezati kupon nagradne igre. Zatim sakupljenih 10 kupona poslati na adresu najboljih dnevnih novina i ulazite u bubanj za megavrijednu nagradu.

Golf Sportsvan vrući je novitet iz Volkswagenove tvornice koji spaja dva svijeta – kompaktnih i obiteljskih automobila. Spoj je provjerene Golfove kvalitete i prostranosti koju nudi nova obiteljska varijanta Sportsvan.

Jutarnji list poklanja verziju 1.2 TSI s bogatim paketom opreme Trendline, koji sadrži klimu, radio, maglenke, kožni upravljač, ESP… Riječ je o najmodernijem benzinskom motoru koji koristi downsizing tehnologiju i turbopunjač koji daje potrebnu snagu i još važnije raskošan okretni moment koji vožnju čine ugodnom. Rezultat je niska potrošnja i emisija CO2 od svega 119 g/km, što znači da već danas zadovoljava najstrožu ekološku normu Euro 6…

U svakom slučaju najsretnijem čitatelju ljeto 2014. zahvaljujući Jutarnjem listu ostat će u lijepom sjećanju. Da bi sudjelovali u ovoj zaista vrijednoj nagradnoj igri, čitatelji trebaju svaki dan, od 4. pa do 14. srpnja skupiti 10 kupona i poslati ih na adresu PP 210, nagradna igra Jutarnjeg lista, Zagreb.

Zato sutra požurite po svoj primjerak novina i ne propustite prvi kupon za POTPUNI ZGODITAK! Prvi Golf Sportsvan!

Linker
22. travanj 2024 17:13