AUTO ZA IZLETE, IZLASKE I POSAO

VELIKI SPECIJAL GlorijeIN - testirali smo najbolje ženske aute

Kada su automobili u pitanju, to odavno više nije isključivo muška tema – ženski automobili jedna su savim posebna priča protkana stilom, modom, raznim popratnim detaljima, ali naravno i praktičnošću.

Novi broj GlorijeIN koja izlauzi u subotu 25. travnja donosi veliki specijal o automobilima – na ženski način. Testirali smo aute koji su prikladni za gradsku vožnju, imaju sposobnosti kao terenci, a zahvaljujući tehnološkim dodacima pretvaraju se i u ured na kotačima – sve što treba jednoj urbanoj ženi.

Uz priču o automobililma za izlete, izlaske i posao neizbježna je i popratna priča o modi – koja boja caruje asfaltom ove sezone, koje su najbolje cipele za vožnju, a izabrali smo i niz neizostavnih stvarčica za auto poput putne šalice, privjesaka, te opreme za izlete koja stane u svaki prtljažnik.

Veliki specijal GlorijeIN o automobilima donosi i priče o poznatim vozačima i njihovim metalnim ljubimcima – što voze i kako su vezani za svoje automobile Mirjana Mikulec, Vanda Winter, Igor Mešin i Bruno Šimleša pročitajte u novom broju najprodavanijeg shopping vodiča.

GloriaIN uz Jutranji list za samo 3 kune donosi 84 stranice mode, ljepote, gastronomije, interijera te najbolje preporuke za dobar provod.

Linker
20. travanj 2024 08:30