STRAH OD STARENJA

Veljko Marton: Botoks je jedino što još nisam probao

Veljko Marton (62), vlasnik lanca parfumerija Martimex i Muzeja Marton u Zagrebu, zagovornik je estetskih zahvata, i sam je dosad bio na tri liposukcije, jednom liftingu, podigao je kapke, a za koji dan čeka ga operacija septuma koju će iskoristiti za manju korekciju nosa.

– Putujući po svijetu, uvjerio sam se da je izgled u poslu kojim se bavim i te kako bitan i da je uz profesionalnost važan dio formule uspjeha. S druge strane, proces starenja je neizbježan, rekao bih kao božja pravda koja nas sve čeka, ali ako postoji način da se taj proces malo uspori, zašto to ne i učiniti?! Ja nekako spadam u kategoriju ljudi koji se boje starenja i ne puštam da sve nekako ide nekim svojim tijekom – govori Veljko Marton.

Prvu liposukciju Veljko Marton napravio je prije desetak godina kod dr. Siniše Glumičića. Operacija je trajala sat i pol, male rupe koje su ostale od sonda vrlo su brzo nestale i potpuno je postignut cilj – ravan trbuh.

– Drugu liposukciju napravio sam nekoliko godina kasnije, zatim i treću, ali sam nakon posljednje sasvim promijenio način života – objašnjava Marton.

Podizanje kapaka, kaže, nije pitanje izgleda već problema s vidom, a na liftingu je bio prije tri mjeseca. I za pet dana već je bio na poslu.

– Ja ne idem samo na te korektivne zahvate, nego redovito odlazim u kozmetičke salone, jer ta zategnuta koža mora imati posebnu njegu, što je opet moja struka. Redovito vježbam i pazim što jedem – ističe.

Makeover koji je započeo prije desetak godina, Veljko Marton planira dovršiti do kraja ove godine. Iako ne isključuje mogućnost još kojeg korektivnog zahvata kad uđe u sedamdesete.

– I u svom poslu težim uvijek nečemu novome pa ćemo tako u Martimexovoj prodavaonici u Vlaškoj ulici u Zagrebu našim klijentima ponuditi usluge liječnika koji će ih uvesti u svijet filera i botoksa te im preporučiti adekvatnu kozmetičku njegu vezano uz njih. To je nešto novo što i ja još moram probati – kazao je Veljko Marton.

Pročitali ste skraćeni tekst o estetskim zahvatima Veljka Martona. U novom broju Glorije (br. 925) saznajte i ostale detalje te pročitajte ispovijedi Borisa Kosmača, Danijele Dvornik, Marine Tomašević i Ane Begić Tahiri o njihovim korektivnim zahvatima, kao i riječ stručnjaka za plastičnu kirurgiju.

Linker
25. travanj 2024 23:40