DOM IZ SNOVA

Vera Wang zablistala u kupaćem kostimu pored svog bazena

Na snimanju novog broja američkog izdanja Harper’s Bazaara dizajnerica Vera Wang (62) našla se u ulozi koju obično namjenjuje drugima – pozirala je u crnom kupaćem kostimu Eres, korzetu Alexandera Wanga i visokim petama pored bazena svog novog losangeleskog doma, pokazavši figuru na kojoj bi joj zavidjeti mogle i dvostruko mlađe djevojke.

– Željela sam isprobati korzet dizajnera kojeg vrlo cijenim, no mislila sam da će se raditi o nećem dužem. Ja sam inače djevojka koju na plaži nitko ne primjećuje. Obično sam zamotana u toliko slojeva da ličim na Lawrencea od Arabije – rekla je Vera.

Na snimanju naslovljenom L. A. Story Wang je odjenula i suknju Ricka Owensa te koktel haljinu Azzedine Alaie, ali minimalistički interijer prostrane i svijetle Verine kuće bio je prava zvijezda seta, pa je o njemu i Vera najviše govorila. Staklenom kućom u Los Angelesu Wang je nedavno potražila “zen” odmak od svog hektičnog njujorškog poslovnog života.

– Pogled je bio jedan od glavnih razloga za kupnju ove kuće. Čim dođem doma učini me sretnom. Kuću doživljavam kao svoje dijete – kaže Vera, koja razliku između New Yorka i Los Angelesa sumira u određenje prvoga kao mjesta gdje se gomila ljudi okuplja na večernjim zabavama, dok kalifornijski grad doživljava intimnom i privatnom oazom, premda ga je prvi puta upoznala također u poslovnom kontekstu.

– New York je moj yin, a L. A. yang – kaže Vera.

Kuća s pogledom na Pacifik ima četiri spavaće sobe, a sagrađena je 1967. godine. U prošlosti je ugostila mnoge slavne stanare, primjerice Burta Reynoldsa, koji su naročito uživali u bazenu s pogledom.

– Bazen osim zen uloge ima i praktičnu funkciju – u L. A.-u ga mogu koristiti cijele godine i tako ostati u formi, što mi je važno jer sam uvijek bila sportski tip – zaključuje slavna dizajnerica.

Linker
05. svibanj 2024 01:20