Facebook / David Beckham
OBITELJ NA OKUPU

Victoria Beckham otkrila kako će provesti blagdane

U obitelji Victorije i Davida Beckhama uvijek je veselo. Slavni par ima četvero djece pa su blagdani poseban period u njihovim životima kada uživaju u druženju i zanimljivim aktivnostima.

Slavna dizajnerica otvoreno je progovorila o božićnim planovima s obitelji te otkrila kako joj je ove godine važno da s obitelji uživa u kulturnim događanjima i predstavama.

– Ova godina mi je bila izrazito naporna i teška. Zbog otvaranja prve trgovine nismo stigli otići ni u kazalište – izjavila je Victoria koja obožava kazalište i dodala kako će ovaj Božić biti jako zabavan za malenu Harper (3) koja će po prvi puta ići gledati baletnu predstavu.

– David i ja ovog Božića vodimo Harper na balet. Kad sam bila mala obožavala sam gledati božićne baletne predstave – izjavila je poznata dizajnerica koja se nada kako će isto uzbuđenje osjetiti i njena kći.

Victoria Beckham looking sharp with daughter Harper at LAX.  Hubby David dropped them off, and recorded the photographers, recording him. Friday, July 18, 2014 X17online.com
JLP / Juliano-Maciel-FK/X17online.com

Foto: JLP

Linker
16. travanj 2024 23:31