NE TAKO LEDENA KRALJICA

Victoria Beckham otkrila zašto se ne smije na fotografijama

Uspješnu dizajnericu i modnu ikonu često nazivaju ledenom kraljicom jer se na fotografijama nikad ne smije pa čak ni ne smješka. U velikom razgovoru za The New York Times Victoria Beckham dala je vrlo jednostavno objašnjenje za to:

– Mene paparazzi stalno slijede, fotografiraju me i kad samo hodam ulicom, bilo bi pomalo čudno da se cijelo vrijeme hodam okolo sa smješkom na licu – rekla je Victoria te dodala kako se smije na obiteljskim fotografijama.

U razgovoru i na snimanju za New York Times Victoria Beckham se pokazala potpuno drugačijom od svoje medijske slike – kao žena s obje noge na zemlji, topla i jednostava. Priznala je da njezin suprug David odlično kuha jer je pohađao škole kuhanja dok je igrao u Italiji.

Također, realna je i oko svojih godina i izgleda te je inzistirala da ju na fotografijama ne ‘ispeglaju’ da izgleda kao da ima 25 godina.

– Imam 39 godina i želim izgledati tako, nemam problema s godinama – rekla je dizajnerica koja je u samo pet godina uspjela stvoriti prepoznatljiv modni brend, a najavila je da neće stati već da joj je ambicija stvoriti modno carstvo.

Linker
28. travanj 2024 14:49