INSTAGRAM
NAPOKON SE OPUSTILA

Victoria Beckham pokazala svoju spontanu stranu

Iako smo ju navikli gledati ozbiljnu, sa strogim držanjem i suzdržanim manirama, Victoria Beckham je tijekom svoje singapurske turneje pokazala stranu sebe koju rijetko imamo prilike vidjeti – onu spontanu i opuštenu.

Victoria Beckham (40) trenutačno se nalazi na turneji u Singapuru, gdje promovira svoju posljednju liniju odjeće koja je oduševila sve obožavateljice klasičnih odjevnih komada i vječne elegancije.

Uvijek savršeno dotjerana Victoria na aktualnoj je turneji, međutim, oduševila fanove i nizom fotografija na društvenim mrežama koje su pokazale kako teku njene pripreme za izlazak, na koji način se opušta i koliko je spretna s iglom i koncem.

Victoria je tako dala do znanja da njena pjevačka karijera nije posve gotova, nego je rezervirana za uski krug ljudi, objavivši dvije fotografije na kojima vrlo uživljeno pjeva sa svojim prijateljima.

I dok je na prvoj fotografiji odjevena u elegantnu haljinu i visoke pete, na drugoj je odjevena u običnu trenirku i majicu s natpisom “Happy”.

Foto: Twitter/Instagram

Dok se ne opušta u svojoj hotelskoj sobi, Victoria dan provodi radno, međutim, ne ide sve uvijek prema željenom planu pa se tako i njoj dogodila nezgoda s topićem. Ispod fotografije je napisala “Gdje je krojačica kada ju čovjek treba” i sama prionula na posao.

Foto: Instagram

Uz nekoliko pojavljivanja na raznim događanjima koji su organizirani njoj u čast, Victoria je odradila i nekoliko snimanja. Da su uvijeti rada teški, požalila se na svom Instagramu fotografijom ispod koje je napisala: “U Singapuru je jako vruće, ali srećom imam svoju lepezu.”

Foto: Instagram

Iako bi se nakon napornog dana željela odmoriti, čini se kako za Victoriu to ipak nije moguće. “Moj krevet je strašno neudoban” – napisala je ispod fotografije na kojoj leži na podu, odjevena u ogrtač i papuče.

Foto: Twitter

Linker
29. travanj 2024 15:31