AFP/CROPIX / AFP
UVIJEK ISKREN

[VIDEO] Beyonce i Jay Z šokirani: Neće valjda Kanye ponovno sve upropastiti

Ekscentrični reper ponovno se našao u centru pažnje pokušavši prekinuti dodjelu nagrade Grammy u kategoriji za najbolji album godine.

U rujnu 2009. godine na dodjeli MTV-jevih nagrada, nakon što je Taylor Swift dobila priznanje za najbolji ženski videospot za pjesmu You Belong with Me, Kanye West (37) popeo se na pozornicu i uzeo joj mikrofon iz ruke te rekao da je Beyoncein videospot za pjesmu Single Ladies, nominiran za istu nagradu, jedan od najboljih videa svih vremena.

Publika i sama Beyonce (33) ostali su u čudu i nitko nije mogao naslutiti da bi se isti scenarij mogao ponoviti. Međutim, čini se kako je slavni reper i ovoga put smatrao da njegova prijateljica treba osvojiti priznanje za svoj rad.

Ove godine na meti poznatog glazbenika našao se Beck (44), koji je osvojio nagradu za najbolji album godine, pretekavši favorite Pharrella Williamsa, Beyonce i Eda Sheerana.

Prilikom njegovog govora na pozornicu je zakoračio Kanye koji se u posljednjem trenutku uspio suzdržati od komentara i vratiti na svoje mjesto.

Međutim publika je već bila na nogama, a Beyonce i Jay Z (45), nakon prvotnog šoka i nevjerice, oduševljeno su pljeskali jer se Kanye ipak suzdržao i svima se učinilo da se radi o šali. Međutim, Kanye je ipak mislio ozbiljno.

– Treba se cijeniti rad pravih umjetnika i Beyonce je trebala osvojiti tu nagradu – izjavio je u backstageu i objasnio kako ipak ništa nije rekao zato jer sada ima suprugu, kćer i svoju liniju odjeće pa im ne želi ni na koji način naštetiti.

– Nisam ništa rekao na pozornici, ali svima je bilo jasno što sam tim istupom mislio – zaključio je Kanye.

Linker
27. travanj 2024 06:21