Screenshot/Youtube
VELIKA OBJAVA

VIDEO Beyonce lansirala vlastitu modnu liniju

Američka pjevačica u suradnji s časopisom Elle dala je naslutiti da sprema nešto posebno i ponovno uspjela iznenaditi svoje obožavatelje. Beyonce je lansirala vlastitu modnu liniju, što je i najavila u listopadu 2014. godine.

Svoje obožavatelje držala je u neizvjesnosti cijeli dan. Najprije je američki časopis Elle počeo odbrojavanje na svom Instagram profilu, da bi mu se nakon toga pridružilo i britansko izdanje. Sve je to izazvalo veliki interes obožavatelja slavne pjevačice te su mnogi očekivali da se radi o njenom novom, šestom studijskom albumu.

Od veljače ove godine, kada je prije nastupa na Super Bowlu objavila novu pjesmu i spot Formation, pisalo se o novom albumu, ali bez provjerenih informacija. Nagađa se da je Beyonce na šestom studijskom albumu okupila brojne glazbenike poput Mariah Carey, Kanyea Westa, Adele, Franka Oceana i svog supruga Jay Z-a te da će biti objavljen 1. travnja na glazbenom servisu Tidal.

Nakon bombastičnog odbrojavanja američkog i britanskog izdanja časopisa Elle na Instagramu, otkriveno je da se ipak radi o njenoj vlastitoj modnoj liniji koju je nazvala IVY PARK, a koja će biti dostupna na online shopovima Net-a-Porter, Topshop i Nordstrom.

Prva kolekcija uključuje više od 200 sportskih komada – od odjeće, tenisica pa sve do modnih dodataka, a predstavljena je videom te na stranici www.ivypark.com

Beyonce je tako još jednom uspjela šokirati svoje obožavatelje, koji sad s nestrpljenjem očekuju sutrašnji dan kako bi vidjeli hoće li biti objavljen njezin šesti album ili je riječ o prvoaprilskoj šali.

Linker
24. travanj 2024 00:57