PR
NOVA KOLEKCIJA TORBI

VIDEO Carpisa i Penelope Cruz ponovno surađuju

Globalno poznati talijanski brend modnih dodataka i putnih torbi, Carpisa, obnovio je uspješnu suradnju s Penelope Cruz. Penelope Cruz, kao savršena kombinacija egzotike i proslavljene španjolske senzualnosti, idealno je lice proljetne kolekcije Carpisa torbica, novčanika i, po prvi puta, putnih torbi.

U spotu za novu kampanju Penelope postaje pjevačica kako bi izvela slavnu Modugnovu pjesmu „Tu si’ na cosa grande“, ponosno evocirajući talijanski karakter brenda. Španjolska ljepotica osvaja svojim glasom i zvučnim naglaskom u videu prepunom nježnih boja isprekidanih crno-bijelim kadrovima, dok predstavlja kultnu Carpisa Exille torbu, za ovu sezonu izvedenu u čarobnoj smaragdnozelenoj nijansi.

Capsule kolekcija sestara Penelope i Monike Cruz bit će dostupna od kraja veljače u Carpisa trgovinama, a podijeljena je u pet linija ručnih torbi s pripadajućim dodacima. Popularne shopperice osvježene su kontrastnim stranicama i suvremenim linijama; tri linije novčanika izdvajaju se jedinstvenim bojama te otkačenim točkicama i prugicama koje im daju dašak drskog, mladenačkog duha, idealnog za proljeće. Mini clutch torbice ukrašene su lancima od isprepletenih karika i trendi kožnatim umetkom za rame. Istovremeno su slatke i elegantne, a metalni detalji u boji starog zlata čine ih nezaboravno romantičnima.

Linker
19. travanj 2024 11:04