INSTAGRAM
MIRISI U PRVOM PLANU

VIDEO Gisele Bündchen prvi put pustila kamere u svoju skrivenu oazu

Bivša Viktorijina anđelica snimila je dva nova videa za Chanel u kojima govori o svojoj ljubavi prema prirodi i mirisima.

Gisele Bündchen (35) prvi je put postala zaštitno lice Chanela 2013. godine, a uspješna suradnja nastavila se sve do danas. U novim videima slavna manekenka šeće šumom u blizini svoje kuće na istočnoj obali SAD-a, u koju je prvi put pustila kamere, i objašnjava što joj zapravo znači priroda i koliko su važni mirisi.

– Obožavam miris prirode. Najdraži mi je miris zemlje nakon kiše – priznala je brazilska manekenka koja na početku videa čak i svira gitaru, a otkrila je i kako joj je najdraže kada se može posvetiti samo sebi, prije nego se djeca probude.

– Meditacija i joga za mene su bili nevjerojatni alati – to su jedini trenuci kada postignem unutarnji mir – priznala je Gisele u prvom videu.

U drugom videu slavna manekenka otkriva kako su upravo mirisi oni koji joj pomažu održati uspomene živima, pa čak i one stare 20 godina.

– Sjećam se maminog parfema – sjećam se njenog mirisa i nadam se da će se moja djeca moći sjetiti mog. Možda je majčin miris nešto što ne možeš zaboraviti – izjavila je slavna Gisele, koja je već godinama najplaćenija manekenka svijeta ponajviše zahvaljujući različitim kampanjama koje je snimila za različite poznate brendove.

Linker
19. travanj 2024 17:11