OD PONEDJELJKA U PRODAJI

VIDEO Jedna od najboljih mladih europskih glumica u novoj GlorijiGLAM

Mlada zadarska glumica, zvijezda višestruko nagrađivanog filma Zvizdan, krasi naslovnicu novog broja luksuznog dvomjesečnika – GlorijeGLAM.

Iza Tihane Lazović (25) uspješna je godina najviše zahvaljujući ulozi u filmu Zvizdan, redatelja Dalibora Matanića. Za to glumačko ostvarenje osvojila je Zlatnu Arenu na prošlogodišnjem festivalu u Puli te nagrade za najbolju glumicu na Festivalu istočnoeuropskog filma u Cottbusu i Međunarodnom filmskom festivalu Cinoche.

Hrvatska glumica uvrštena je i među deset najboljih mladih europskih glumaca i glumica u sklopu programa European Shooting Stars 2016. te je prema francuskom Le Passeur Critique jedna od najboljih glumica 2015., a na tom popisu našle su se i Emma stone, Charlize Theron i Jennifer Lawrence.

U videu pogledajte kako je izgledalo snimanje Tihane Lazović za novi broj GlorijeGLAM u kojem možete pročitati i veliki intervju s našom mladom uspješnom glumicom.

Za novi broj luksuznog dvomjesečnika, koji je u prodaji od 8. veljače, govore i Sophia Loren i Chris Pine, a GloriaGLAM donosi vam i ekskluzivne fotografije s najraskošnijeg vjenčanja u Kanadi.

Uz novi broj ne propustite i darove čitateljima!

Linker
16. travanj 2024 14:12