DOBRA GLUMICA

VIDEO Severina oduševila u ulozi Sulejmana

– Kad se ja naježim. Dušo ovo moraš snimiti prepričala je razgovor sa svojom majkom Severina na predstavljanju nove pjesme Hurem. Pjevačica je gostovala u ‘Glazbenom showu Dalibora Petka‘ na Narodnom radiju.

-Bila sam u frizerskom salonu kad sam prvi puta čula pjesmu. Slušala sam je na slušalicama, čudila se tekstu, a kasnije sam imala neki sastanak i nisam pjesmu mogla izbaciti iz glave -, prepričala je svoje impresije o Hurem, pjesmi na kojoj je po prvi puta surađivala sa skladateljem Andrejom Babićem.

Petko joj je dao zadatak da Hurem odrecitira na turskom. Malo ja to radim s mađarskim naglaskom smijala se Severina kazavši da s doslovnim prijevodom teksta, pjesma u Turskoj sigurno ne bi nikad ne bila hit. Hurem ulazi i u redoviti program turneje Dobrodošao u klub koja se nastavlja u Sarajevu i Novom Sadu, a zatim i u Varaždinu te Osijeku.

Na Narodnom radiju okušala se i u radio drami u kojoj je imala ulogu Sulejmana. Osim Sulejemana Severina je odlično ‘skinula’ i glumu Rade Šerbedžije.

Upoznali smo se 1998. godine u Sydneyu, gdje je snimao nastavak Nemoguće misije s Tomom Cruisom. Ja nisam bila s Bradom Pittom, već s Mladenom Grdovićem, što ti otprilike dođe na isto, na turneji i te večeri mi je bio rođendan. Rade je došao u restoran, cijelu je noć recitirao i poklonio mi je šiltericu MI2 iz filma, koju i dandanas čuvam – rekla je Severina. Iako je Rade nedavno izjavio da ima pjesmu za duet sa Seve, ona je rekla da su za sad samo zajedno ručali.

http://youtu.be/NRU6gASu5zs

Linker
26. travanj 2024 15:45