UŽARENA ATMOSFERA

[VIDEO] The Voice - ovaj puta mentori su pjevali kandidatima

U trećoj emisiji u kojoj četiri glazbene zvijezde biraju najljepši glas Hrvatske Indira Levak, Jacques Houdek, Tony Cetinski i Ivan Dečak svoje timove dopunili su novim članovima.

Ni u ovoj emisiji užarene i dobre atmosfere nije nedostajalo, a u dva navrata mentori su pjesmama, i to naravno svojim, pokušati pridobiti kandidate.

Evo kako je tekla audicija:

Juru Brkljača (20) iz Splita svo četvero kandidata poželjelo je u svom timu, no on je odabrao Tonyja.

Za Ninu Kraljić (22) iz Lipovljana borili su se Jacques i Tony, a ona je odabrala Jacquesa koji joj je rekao da ga je odvela u drugi svijet.

Laura Mjeda (26) nije uspjela zaintrigirati ni jednog mentora dovoljno da se okrene na njen glas.

Na glas Ivana Županovića (34) iz Zadra okrenula se Indira i on je ušao u njen tim, a glas za svoj tim prepoznao je Ivan u glasu Azre Kuštrić Skender iz Dubrovnika.

Glas Pjerina Ruževića (22) iz Splita izazvao je istu i gotovo istovremenu reakciju svih mentora – svo četvero okrenuli su se nakon samo nekoliko stihova koje je otpjevao – i borili se za njega pjevavši mu svoje najveće hitove, a on je na kraju odabrao Jacquesa.

Melanija Purić (28) s otoka Krka ušla je u Ivanov tim, Neven Stipčić (20) iz Varaždina postao je dio tima Jacquesa Houdeka, a Tomislava Užarevića (28) iz Đakova mentorirat će Indira.

Ivu Ajduković (28) iz Sinja u svom timu poželjeli su Tony, Ivan i Indira – te ju pokušali pridobiti pjesmom – a ona je odabrala Tonija.

Nicole Vidak (18) iz Labina odmah je ušla u Ivanov tim koji se jedini okrenuo na njen glas, a Davora Lovrinića (29) iz Pazina, nažalost, nitko od kandidata nije poželio u svom timu.

Podsjetimo, u prvih pet emisija svaki od mentora na audicijama mora odabrati 12 pjevača koji će činiti njihov tim i koji će se u posljednjih šest emisija natjecati uživo.

Mentori će svoje kandidate poučavati sa svojim savjetnicima – tim Jacquesa Houdeka, osim samog pjevača, čine i glazbeni producent i skladatelj Tihomir Preradović i pjevačica Marina Đurović Čelić, u timu Tonyja Cetinskog uz njega su i skladatelj Miro Buljan i pjevačica Djordjija Palić, kao savjetnici u njenom timu uz Indiru Levak su Boris Đurđević i Marija Husar, a Ivanu Dečaku u radu s kandidatima pomagat će pjevač i tekstopisac Aljoša Šerić i glumica i pjevačica Maja Posavec.

HRT

Foto: HRT

Pobjednik, o kojem će 25. travnja odlučiti isključivo gledatelji i slušatelji, steći će pravo na ugovor s Universal Music Groupom.

Linker
24. travanj 2024 16:00