FACEBOOK
GLAZBENI SHOW

[VIDEO] X FACTOR Drugu epizodu obilježilo skidanje na pozornici

Druga epizoda glazbenog showa X Factor Adria pokazala je veliku šarolikost talenata iz cijele regije, ali i otkrila sklonost žirija određenim vrstama glazbe.

Pred Željkom Joksimovićem, Massimom Savićem, Aleksandrom Kovač i Tončijem Huljićem našao se težak zadatak – odlučiti o daljnjim prolascima između velikog broja prijavljenih pjevačica i pjevača.

– Uvjeri me u to što mi želiš reći odmah na početku – izjavio je Massimo i tako dao kandidatima do znanja kako mu je najbitnija iskrena i kvalitetna interpretacija pjesme.

Mlada babica Katarina, koju svi od mila zovu Nina, otvorila je show i oduševila svojom izvedom, a otkrila je kako često pjevuši dok žene rađaju i na taj način im pomaže u opuštanju. Žiri joj je dao mnogo komplimenata te je zaslužila jednoglasan prolazak u sljedeći krug.

Posebnu pažnju privukao je i kandidat kojega je u shov prijavila njegova zaručnica. Nenad Azanjac izveo je pjesmu Dade Topića Da li znaš da te volim, ali se nikako nije svidio žiriju. Posebno lošu ocjenu dao mu je Massimo.

– Da je Dado Topić sada čuo ovu pjesmu ne bi bio ponosan – rekao je Massimo, nakon čega je razočarani kandidat rekao kako Dado jest čuo pjesmu i da mu je dao svoj blagoslov te pohvalio njegovu izvedbu.

Upečatljiv je bio i kandidat koji je rodom iz Konga. Jonathan je uspio rasplesati žiri i na pozornici oživjeti zvukove svoje domovine. Iako je prošao na račun šarma, obećao je da će sljedeći puta pjevati na srpskom jer uživa u Srbiji i odlično se ondje provodi.

Marija Greueska oživjela je jazz na pozornici i izvrsno otpjevala pjesmu Why Don’t You Do Right. Od svih je dobila pozitivne komentare, a Tonči je ipak dodao kako mu je žao kad netko rasipa svoj talent pjevajući jazz jer od toga nikad neće biti kruha.

Velika prašina digla se oko mladog zagrebačkog učitelja – pod umjetničkim imenom Leone Pavlashian nastupao je odjeven u žensku odjeću, koju je do kraja nastupa skinuo i ostao samo u lancima. Aleksandra je bila toliko oduševljena njegovim nastupom da mu je čak otpjevala pjesmu. Tonči nije dijelio njeno oduševljenje i njegov nastup komentirao je kako je ovo za njega bila samo pauza između kandidata koji znaju pjevati.

Grupa Infinitas sastoji se od petero braće i sestara iz Zagreba i izazvali su opće oduševljenje među žirijem. Proglasili su ih sretnom obitelji i predvidjeli im svijetlu budućnost.

Sedamnaestogodišnja Iva Ćurić zatvorila je drugu epizodu showa i oduševila svojom izvedbom. Žiri je komentirao kako bi ju mogli slušati satima. Massimo joj je savjetovao da poradi na gitari, dok je vokal perfektan.

Linker
19. travanj 2024 03:58