PR
ZVIJEZDE POKAZUJU SVOJE TALENTE

Vikend je rezerviran za dva najveća televizijska spektakla

Zvijezde pjevaju ili zvijezde kuhaju, što vam je draže? Srećom pa ne morate birati! MasterChef i Zvijezde pjevaju, oboje se premijerno od ovog vikenda prikazuju na malim ekranima.

Treća sezona najvećeg svjetskog talent showa u kuhinji, MasterChefa se vraća i ugostit će kandidate iz svijeta showbusinessa, glazbe, mode, kazališta i filma.

Kako izgledaju zvijezde u posve drugačijem ruhu i snalaze li se s talentima s kojima inače ne nastupaju javno – pratit ćemo petkom u 21 sat na Novoj tv.

Ovogodišnji kandidati su: Igor Mešin, Sanja Vejnović, Ivica Skoko, Filip Šovagović, Nikša Kušelj, Alka Vuica, Mario Valentić, Emilija Kokić, Nives Zeljković, Anđa Marić, Nada Rocco, Irina Čulinović, Ranko Zidarić, Ivana Husar Mlinac, Antonija Šola i Luka Nižetić.

Vikend premijeru također imaju i zvijezde koje rade sve ostalo, ali ne pjevaju i to u showu Zvijezde pjevaju . Svake subote od 20.15 na Prvom programu možete pratiti svoje omiljene voditelje, redatelje, novinare, glumce i umjetnike kako nastpaju bok uz bok s najvećim domaćim glazbenicima.

Ovogodišnji kandidati su: Ivica Pucar i Maja Vučić , Lana Barić i Saša Lozar, Petra Dugandžić i Ervin Baučić, Ana Rucner i Vlado Kalember, Martina Validžić i Ricardo Luque, Mirko Fodor i Danijela Martinović, Miran Kurspahić i Renata Sabljak, Robert Kurbaša i Emilija Kokić, Tina Katanić i Marko Tolja.

Linker
02. svibanj 2024 08:17