KOVRČE IPAK POŽELJNE

Viola Davis više se ne srami svoje prirodne kose

I prije nego što bi u nedjelju navečer trebala osvojiti Oscara, što joj gotovo svi predviđaju, američka glumica Viola Davis odnijela je važnu pobjedu – prestala se sramiti svoje kose. Naime, 46-godišnja glumica, koja je zasjala u filmu “Tajni život kućnih pomoćnica”, godinama je u javnosti, pa i kod kuće, nosila periku, jer nije bila zadovoljna svojom prirodno kovrčavom kosom. Ipak, na poticaj supruga Juliusa Tennona, prije par dana po prvi put se pojavila na crvenom tepihu u svojem prirodnom izdanju.

– Rekao mi je da u javnosti mogu nositi periku, ako mislim da je to dobro za moju karijeru, no da u privatnom životu moram imati svoju kosu. Moram biti ja. Mislim da je to stvarno snažna izjava – kazala je Viola Davis za InStyle.com.

Prvi pogled na svoju prirodnu frizuru, Davis je nedavno omogućila čitateljima Los Angeles Timesa, za koji je napravila poseban foto editorijal. Na novi izgled, kako i sama priznaje, tek se privikava i njezina kćer Genesis, koju je posvojila u listopadu prošle godine, kada je imala samo 14 mjeseci.

Viola Davis s perikom i bez nje

Linker
26. travanj 2024 09:55