TWITTER
SRETNI MLADENCI

Vjenčali se Novak Đoković i Jelena Ristić

Unatoč ružnom vremenu i odgađanju točnog sata vjenčanja, jedan od najboljih svjetskih tenisača Novak Đoković (27) i njegova odabranica Jelena Ristić (28) – izrekli su sudbonosno da!

Vjenčanje je okupilo velik broj uzvanika, koji su još jučer započeli sa slavljem u čast mladoga para, a proslava će se nastaviti sve do subote.

Uzvanici su odsjeli na Svetom Stefanu, u luksuznom Aman resortu i prošli su kroz mnoštvo osiguranja koje sa kopna pazi na svečanost, dok morsku stranu čuva crnogorska policija s gliserima, prenosi Blic.rs.

Trudna Jelena nakon vjenčanja bacila je buket i krenula na proslavu koju su već neko vrijeme planirali. Naime, zaručili su se lani, nakon osam godina duge veze.

– Mi smo emocionalno jako vezani i velika smo podrška jedno drugome – izjavila je nedavno Jelena za Daily Mail te dodala kako je to vrlo važno, dok je Novak već nekoliko puta rekao da je Jelena ljubav njegovog života.

Crkveno vjenčanje održati će se u subotu 12. srpnja, a na njemu će prisustvovati samo kumovi i najbliži članovi obitelji.

Linker
27. travanj 2024 12:32