MIKE TYSON

Vjenčanje nakon tragedije

Boksačka zvijezda Mike Tyson (42) oženio se svojom dugogodišnjom djevojkom Lakihom Spicer (32) samo nekoliko tjedana nakon tragične pogibije njihove kćerke Exodus. Bivši svjetski prvak izrekao je sudbonosno “da” u losanđeleskom hotelu Hilton bez velike pompe ili službene ceremonije.

Tysonu je ovo treći brak a par se odlučio da neće pozvati goste zbog nedavne tragedije koja je zadesila njihovu obitelj. Naime, prošlog mjeseca njihova četverogodišnja kćerka Exodus poginula je uslijed nesreće u njihovoj obiteljskoj kući u Phoenixu. Oko vrata je slučajno omotala žicu sprave za vježbanje i unatoč hitnoj liječničkoj intervenciji nije spašena.

Glasnogovornik hotela u kojem su ožalošćeni roditelji odlučili ozakoniti svoju deset godina dugu vezu, tvrdi da su pred oltarom izgledali vrlo zadovoljno i odano jedno drugom. Samu dozvolu za vjenčanje izvadili su pola sata prije obreda, a mladenka je nosila „prikladnu haljinu, umjesto vjenčanice“, tvrdi matičar koji je obavio brzo i jednostavno vjenčanje.

Gordana Kolanović

Linker
28. travanj 2024 01:55