MIRJANA HRGA

Vjenčanje u Crnoj Gori

Poznata novinarka, donedavna reporterka Nove TV, Mirjana Hrga (37), ozakonila je u jednoj od crkava u Crnoj Gori svoju višemjesečnu vezu s oftalmologom, doktorom Deanom Šarićem (44).

Hrga je dosad tvrdila da će se udati tek iza Valentinova, pa je čak i za tridesetak uzvanika ta namjera bila iznenađenje i tajna. Organizaciju svoga “dana iz snova” Hrga je do kraja uspjela sačuvati i od medija. Kada je postalo jasno da Hrga i doktor Šarić svoje sudbonosno “da” neće izreći u jednoj od dubrovačkih crkava, moglo se pretpostaviti kako će sa svojim uzvanicima “preko granice”, što se pokazalo ispravnim.

Za svoje su uzvanike rezervirali smještaj u luksuznom Hotelu Hilton Imperialu koji se nalazi blizu staroga grada i restorana Nautika, u kojemu je planirana večera s probranim delicijama.

Iako se kao novinarka često bavila otkrivanjem privatnih detalja iz života javnih osoba, Mirjana Hrga se potrudila svoje vjenčanje zadržati daleko od očiju javnosti, i to u tolikoj mjeri da nitko od njenih uzvanika do kraja nije znao kamo će svatovi krenuti.

Budući da je u intervjuima, u kojima je spominjala svoju ljubav prema liječniku, u kojega se zaljubila nakon operacije očiju, naglašavala kako će se njihov ulazak u bračnu luku obavezno dogoditi uz blagoslov svećenika, u crkvi, jer je velika katolkinja, pretpostavlja se da je mladi bračni par za svoje zavjete pred Bogom i ljudima izabrao crkvu u Kotoru ili na otočiću Gospe od Škrpjela.

Za svoju kumu Mirjana Hrga je izabrala prijateljicu, doktoricu Neviju Lozicu, snahu nekadašnjega popularnog vaterpolista Boška Lozice, a među uzvanicima su, koliko je poznato, bili i Hrgin kolega s HTV-a i dubrovački zet Robert Zuber te direktor NK Dinama Zoran Mamić sa suprugom Vanjom.

Prije nego što se zaljubila u doktora Šarića, kojeg je upoznala u njegovoj ordinaciji, gdje je došla “skinuti” dioptriju, Mirjana Hrga bila je u dugogodišnjoj vezi sa sportskim novinarom Sašom Sušecom, a njen novopečeni suprug ljubio je pjevačicu Maju Šuput.

Mirjana se nedavno preselila k Deanu, a ljeto su proveli zajedno na Hvaru i Pagu.

Lidija Crnčević/EPEHA

Linker
29. travanj 2024 05:51