TATJANA DRAGOVIĆ I GORAN IVANIŠEVIĆ

Vjenčanje u San Pedru

Tatjana Dragović i Goran Ivanišević ovoga su vikenda i službeno postali muž i žena, objavio je Jutarnji list.

Sretni par, koji posljednjih mjeseci živi u Los Angelesu, na skromnu ceremoniju stigao je u crnom Bentleyju, a vjenčanje je održano u talijansko-hrvatskoj katoličkoj misiji St. Mary Star of the Sea u San Pedru. Tatjana je za kumu uzela Sanju Duggan, koja je došla u pratnji Frane Barbierija, dok je Goran za svojeg kuma odabrao Petera Balova, predsjednika američke tvrtke San Pedro Forklift i suvlasnika zagrebačkog lounge bara People’s.

Deset godina nakon početka ljubavne veze, ali i zaruka koje su proslavili na dočeku Nove 1999. godine u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Tatjana i Goran tako su potvrdili svoju ljubav, koja već ima dva dragulja – 5-godišnju Amber Mariju i 1,5-godišnjeg Emanuela.

Kako piše Jutarnji list, 30-godišnja Tatjana nosila je na vjenčanju duboko dekoltiranu haljinu sirena-kroja, koju je kreirala Monique Lhullier, ukrašenu minucioznim svjetlucavim detaljima te je odjenula cipele iz aktualne kolekcije Giuseppea Zanottija, dok je Goran za svečani dan odabrao klasično smoking odijelo sa špigl-kragnom i maršalskom trakom dužinom nogavice. Svoj jednostavni, ali efektni izgled, mladenka je ‘podigla’ tijarom s motivom leptira u nijansi cipela.

Svoj sretni dan veseli mladenci podijelili su samo s najbližima, pa se u crkvi okupilo tek tridesetak ljudi, ali za dirljivu ceremoniju i nisu trebali brojne svjedoke – njihova je ljubav davno dokazana, a ovim činom samo potvrđena.

Sve detalje s vjenčanja Tatjane Dragović i Gorana Ivaniševića doznajte u novom broju Glorije, koji na kisoke dolazi u četvrtak, 21. svibnja. 2009. godine.

Linker
04. svibanj 2024 21:49