NEKONVENCIONALNI DJED

Vladimir Kočiš Zec: Jana je moje zlato

Što je moja unuka Jana starija, sve se bolje razumijemo i ljepše se družimo – kaže zagrebački kantautor i član Novih fosila Vladimir Kočiš Zec .

– Postala je pametna mala djevojčica, priča mi što se događa u vrtiću, u kojem ima i neke svoje simpatije, o tome što je radila u Gradu mladih u Granešini, gdje je nedavno boravila nekoliko dana. Vodimo nas dvoje i vrlo važne razgovore, ona mi se suprotstavlja jer ima svoj stav i dobru moć zapažanja, a nedavno me prekorila i bubnula u rebra jer sam izlanuo nešto što baš nisam trebao.

Jani je pet i pol godina, živi s mamom Ivom (35) i tatom Igorom Lukačevićem (37), i zna sve pjesme “Novih fosila”, jer joj je mama nedavno kupila njihovu Zlatnu kolekciju.

– Priznajem da nisam klasičan djed – kaže glazbenik – ali nastojim Janu vidjeti najmanje jedanput u tjednu, najčešće nedjeljom. Kad dođe k meni, svaki put prebire po gitari, a vodim je na jahanje u konjički klub Trajber u Zaprešiću. Jana je moje zlato i jako se dobro razumijemo. Kako smo oboje rođeni u znaku Bika, zajednička nam je i tvrdoglavost.

Linker
30. travanj 2024 13:28