SAMO ZA GLORIJU

Vladimir Šelebaj: Zbog Dijane su me zvali papkom

U ekskluzivnom intervjuu za Gloriju, 45-godišnji menadžer Vladimir Šelebaj otkrio je sve o svojem razvodu od dvije godine mlađe TV urednice Dijane Čuljak . U intimnoj ispovijesti krizni je menadžer priznao da mu je drugi razvod mnogo mučniji od prvog, jer iz braka s Dijanom Čuljak izlazi ne samo osiromašen, već i osramoćen. Jedan od razloga su i glasine da se njihov brak raspao zbog njegove nevjere.

Jeste li bili vjerni u braku? – Ja sam bio apsolutno vjeran u tom braku. Glupo je da ja o tome govorim, ali učinio sam sve da bih s Dijanom izgradio sretan i uspješan zajednički život. Stvarno sam bio čovjek koji je na svaki njezin mig ispunjavao svaku njezinu želju. Čak bih rekao da su me neki poznanici i prijatelji zbog toga ismijavali. Bio sam čak okarakteriziran…

Kao papučar, jelen i papak? – Moglo bi se i tako reći. Ja kad nekoga volim, onda za mene nema nikakve sumnje ili prijevare, ni emocionalne niti seksualne, a ponajmanje financijske.

Je li ona vama bila vjerna? – Danas više nisam siguran u ništa.

Sve ostale detalje o razvodu 45-godišnjeg menadžera i dvije godine mlađe TV urednice pročitajte u novom broju Glorije, koji na kioske dolazi u četvrtak, 26. svibnja 2011.

PROČITAJTE VIŠE Vladimir Šelebaj otkriva sve o razvodu od Dijane Čuljak Dijana Čuljak: Bolest, bračni krah i financijski skandal Razvodi se Dijana Čuljak Šelebaj Sve frizure Dijane Čuljak Šelebaj

Linker
26. travanj 2024 01:49