pr
PLANIRA OTIĆI IZ HRVATSKE

Vlatka Pokos: Imam ozbiljnih životnih troškova, a nemam posao

Nekad omiljeno lice s TV ekrana danas je jedna od odličnih studentica, ali i nezaposlenih voditeljica. Zašto razmišlja o odlasku iz Hrvatske, zašto smatra da je kompetentna i kvalitetna radnica, kako podnosi sve niže cijene honorara i što misli o svojoj slavi – otkrila je u intervjuu za Slobodnu Dalmaciju.

Vlatka Pokos (44) unatoč tome što je veliki domoljub, ne krije kako ozbiljno razmišlja da nakon diplome napusti Hrvatsku je, kako sama tvrdi, ne može vjerovati da ovdje nema posla i angažmana za TV voditeljicu njenih gabarita.

– Naravno da to nije lako, ali sigurna sam da bi vani cijenili osobu mojih kvaliteta. Ja pak živim u zemlji apsurda, u kojoj za mene kao voditeljicu nema posla – izjavila je nezadovoljna Vlatka za Slobodnu Dalmaciju.

– Imam i ja ozbiljnih životnih troškova. Muka mi je kada se o ljudima iz show businessa govori kao o nekome tko je u boljoj poziciji u životu i zato mislim da je upisivanje fakulteta bila jedna od mojih najboljih životnih odluka – konstatirala je TV voditeljica i izvrsna studentica turističkog menadžmenta.

Linker
20. travanj 2024 21:09