PROPALO POMIRENJE

Vlatka Pokos: Imam svjedoke za sve što tvrdim za Alku

Splitski gradonačelnik Željko Kerum spomenut je na zagrebačkom Općinskom kaznenom sudu imenom i prezimenom kao tajkun koji je sponzorirao poduzetnicu Snježanu Mehun (39) i glazbenicu Alku Vuicu . Naime, 49-godišnja kantautorica tužila je voditeljicu i pjevačicu Vlatku Pokos (40) da ju je oklevetala kao lošu majku u svojoj autobiografiji ‘Život u raju’, a na jučerašnjem pokušaju mirenja izrečena je sporna tvrdnja.

Vlatka Pokos tvrdi da ona nije ta koja je imenovala osobu o kojoj u knjizi piše kao o sponzoru svojih dviju bivših prijateljica već da su ime i prezime izrekle Alka Vuica i njezina odvjetnica Desanka Vranjican.

– Vidim da Alka Vuica i njezina odvjetnica nisu uopće pročitale moju knjigu jer da jesu znale bi da ja nisam nigdje spomenula gospodina Keruma. Nisam ga spominjala ni jučer na sudu, one su ga same prepoznale – komentirala je Vlatka Pokos, dodajući kako je u knjizi napisala samo istinu – Što se tiče toga da je loša majka, ja nisam nigdje u knjizi donosila sudove o majčinstvu Alke Vuice, ja sam samo opisala konkretne situacije koje sam vidjela.

Budući da je pokušaj mirenja propao u prepucavanjima Vuice i Pokos oko toga tko je koga sponzorirao te verbalnim spuštanjima oko toga koja je što radila pred djecom, dvije posvađane poznate dame još će se sretati na sudu.

– Moja savjest je čista, napisala sam samo istinu za koju imam svjedoke i sve što tvrdim u knjizi dokazat ću na sudu – odlučna je voditeljica i pjevačica koja ponašanje Alke Vuice na sudu naziva nepristojnim i smiješnim.

Linker
20. travanj 2024 03:56