OD HVARA DO ZRĆA

Vlatka Pokos: Moje ljeto na jahti

Voditeljica i pjevačica Vlatka Pokos (42) ljeto će provesti krstareći jahtom u društvu prijatelja koji se spremaju zaploviti oko Hvara i Dubrovnika te navratiti do Zrća. U predasima između angažmana kojih joj ni tijekom kolovoza neće nedostajati, Vlatka će tako pronaći vremena za sebe, premda nije navikla na klasične godišnje odmore.

– Malo Hvar, malo Dubrovnik, a uvijek u Dalmaciji koja mi je najdraže mjesto na svijetu. Naravno, skoknut ćemo i do Zrća jer volim noćne provode. Ljetni sam tip – zimi se volim jedino skijati i biti što dalje od Zagreba. Mi slobodni umjetnici odmor si organiziramo kada ga trebamo, a ja volim da se oko mene uvijek nešto događa. Zato ni nemam tipični godišnji – poručila je Vlatka.

Kako je nedavno otkrila da je slobodna , pjevačica će se moći prepustiti svim čarima ljetima, među kojima su i neki ekstremniji hobiji.

– Nadam se da ću malo i roniti oko Dubrovnika – rekla je.

Uz sebe će voditeljica imati i neobičnu ljetnu literaturu te probranu glazbu.

– U posljednje sam vrijeme opsjednuta Nikolom Teslom pa čitam sve o njemu. Vjerojatno ću i na krstarenje ponijeti neku knjigu s tom tematikom. Od glazbe ću izabrati dalmatinske pjesme i house – izjavila je Vlatka.

Zahvaljujući tamnijoj koži, Vlatka ne strahuje od sunca, ali je ipak oprezna.

– Lako pocrnim pa za sunčanje ne koristim dodatne preparate. Volim tamniti bez kemije, eventualno se namazati nekim mirisnim uljem. Ne pržim se ipak u podne, nego do 11 i poslije 17 sati – objašnjava.

Kako će ovoga puta ljetovati na brodu, Vlatka će se i lakše skriti od paparazza koji su joj prošlih godina znali pokvariti odmor.

– Ima ljudi koji ne poštuju ničiju privatnost. Danas vas svatko može slikati mobitelom i to prodati za 100 kuna, a vi ne možete ništa učiniti. No svakako ću nastojati da me ovoga puta nitko ne vidi – poručila je Vlatka Pokos.

Linker
25. travanj 2024 21:50