SAMO U GLORIJI

Vlatka Pokos: Noć kada sam upoznala Josipa Radeljaka

Imam četrdeset godina i kad se okrenem iza sebe, vidim život pun uspona i padova, pun strasti i dubokih emocija, pun boli – piše u svojoj autobiografskoj knjizi “Život u raju” pjevačica i voditeljica Vlatka Pokos . Knjiga, koja je i prije objavljivanja uzburkala duhove u hrvatskom društvenom životu, od 17. lipnja će se konačno naći u prodaji i to uz Gloriju po cijeni od 49,90 kuna. Izdavač knjige je Znanje, a nakon što će se prvi tjedan prodavati ekskluzivno uz Gloriju, “Život u raju” moći će se nabaviti i na uobičajenim prodajnim mjestima.

Pišući o svojem životu, a posebno o ljubavi i razvodu od poduzetnika Josipa Radeljaka , Vlatka Pokos dotaknula se brojnih stvarnih osoba iz hrvatskog javnog života. Bez zadrške, opisala je detalje iz privatnog života, otkrivajući što se sve nalazilo iza brojnih naslova u novinama, koje su pratile njezinu karijeru i ljubavni život. Između ostalog, Vlatka Pokos je tako opisala i noć kada je prvi put susrela Josipa Radeljaka:

“Josipa Radeljaka Dikana upoznala sam u jesen 2001. Bila je polovica studenog, siva i hladna zagrebačka jesen. Oporavljala sam se od prekida duge i burne veze iz koje sam nakon više od šest godina zajedničkog života otišla u podstanare. Imala sam tek osobne stvari, no auta ili bilo kakve druge imovine nisam imala. Kod svih muškaraca u mojem životu naše se vrlo brzo pretvaralo u njihovo. … Te večeri sam izišla na poziv i navaljivanje Ksenije Urličić i njezine unuke Andree. Jedan od društvenih događaja sezone bila je revija Linee Exclusive u Westinu. Publika je bila mahom ženska, pa je Radeljakov dolazak u društvu kontroverzne Alke Vuice morao izazvati pozornost, osobito zato što su dobrano zakasnili i pompozno zauzeli mjesta u prvom redu. … Bio je vrlo elegantan i markantan, no zbog njegove dobi nisam ga nikada gledala kao muškarca. Stariji muškarci jednostavno me nisu zanimali.

Nisam ni slutila da je gospodin te večeri došao upravo radi mene.”

Knjigu “Život u raju” Vlatke Pokos možete od 17. lipnja nabaviti uz Gloriju (br. 806) po cijeni od 49,90 kuna. Količina je ograničena

Linker
19. travanj 2024 17:43