KYLIE MINOGUE

Vodi dečka na turneju

Nakon što je uživala provodeći se na brojnim zabavama na filmskom festivalu u Cannesu, australska pop zvijezda Kylie Minogue uskoro kreće na svoju prvu svjetsku turneju. Pjevačica koja će sljedeći tjedan navršiti 41 godinu, na turneju planira ići u društvu svog dečka, španjolskog manekena Andresa Velencosoa (30).

-Ona zaista želi da Andres putuje s njom. Sigurno će pristati pošto je on očaran njome. Andres je jako pristojan i drag mladić i očito je da jako usrećuje Kylie. Ona stalno ponavlja da je istina da život počinje u 40-ima a za njezin optimizam zaslužan jeupravo on. Vrlo je brižan i nježan s njom – izjavio je njezin bliski prijatelj za tabloid Daily Express.

Na festivalu u Cannesu, australska džepna venera nastupila je na dobrotvornom koncertu za sprečavanje širenja malarije sa hitom “Can’t Get You Out Of My Head”, a među poznatima koji su dobili uvid u djelić showa prije turneje, bili su i engleski glazbenik James Blunt te poznata starleta Peaches Geldof. Turneju po Americi trebala bi započeti koncertom u San Francisku u rujnu a u međuvremenu se odlučila posvetiti svojoj drugoj velikoj strasti – glumi.

-Rado bi glumila u nekoj komediji a mislim da bi bilo zabavno imati ulogu i u nekom bolivudskom filmu – napomenula je pjevačica koja trenutno uzima privatne satove iz glume.

Gordana Kolanović

Linker
30. travanj 2024 15:26