MADONNA

Vodi Mercy kući

Malavijski sud konačno je odobrio pop kraljici da posvoji četverogodišnju Mercy James: dva suca su uvjerila i trećeg člana vijeća da je to najbolja odluka za djevojčicu koja od rođenja živi u sirotištu. Naime, njezina 18-godišnja majka bolovala je od AIDS-a i umrla je kada ju je donijela na svijet.

Malavijski zakoni po kojima je 50-godišnja pjevačica trebala barem godinu i pol stanovati u Malaviju kako bi bila sposobna posvojiti djevojčicu, bili su jedina prepreka tome da Mercy nađe novi dom. Taj propis već je jednom zanemaren kad je Madonna 2008., iz iste zemlje posvojila trogodišnjeg Davida Bandu te je Madonna očekivala isti tretman i za Mercy.

-Ona je ekstatična. Obećala je samoj sebi da unatoč svemu neće odustati od Mercy, a vjerujte mi: kad ona nešto tako odluči, može pokrenuti planine da se to dogodi. Sve je bilo podređeno tome da se ospori prvotna sudska odluka – izjavio je Madonnin bliski prijatelj.

Pjevačica koja ima i 8-godišnjeg sina Rocca te 12-godišnju kćer Lourdes, a trenutno je u vezi s 22-godišnjim brazilskim manekenom Jesusom Luzom, postala je tako ponosna majka malene Mercy koju vodi sa sobom u Ameriku.

Linker
21. rujan 2024 03:08