PLES SA ZVIJEZDAMA

Voditeljica Nevena Rendeli otplesala iz emisije

Voditeljica Nevena Rendeli i njen plesni partner i mentor Patrik Majcen otplesali su iz druge emisije osme sezone Plesa sa zvijezdama.

Voditeljica je nakon ispadanja ustvrdila da će je gledatelji sada gledati samo jednom dnevno subotom, budući taj dan odrađuje jutarnju šihtu na Htv-u.

U natjecanju su sudjelovali još i Janko Popović Volarić i Valentina Walme, Sanda Dubravčić i Nicolas Quesnoit, Iva Mihalić i Robert Schubert, Mislav Čavajda i Petra Jeričević, Ronald Braus i Ana Domišljanović, Giuliano i Marija Stošić, Ornela Vištica i Marko Herceg, Žanamari Lalić i Damir Horvatinčić, a najviše ocjene žirija kao i u prvoj emisiji dobio je glumac Mislav Ćavajda i njegova plesna partnerica Petra Jeričević čiji tango je žiri ocjenio kao izvanredan.

Iako pri dnu ljestivce po ocjenama, Ornela Vištica i Janko Popović Volarić svojim su šarmom bili pri samom vrhu; glumac je osvojio publiku u studiju šarmantnom koreografijom sambe, a glumica je pokupila simpatije svojim otvorenim apelom gledateljima da glasaju za nju jer bi ona „sljedeće subote plesala rumbu“.

Glazbeni gost bio je Goran Karan.

Linker
15. travanj 2024 04:23