Splash
SLATKO IŠČEKIVANJE

Vojvotkinja i Princ počastili obožavatelje ispred bolnice i dali naslutiti spol djeteta

Iako cijeli svijet s nestrpljenjem iščekuje rođenje drugog djeteta mlade kraljevske obitelji, postoji grupica posebno predanih i uzbuđenih obožavatelja koji su okupirali prostor ispred bolnice u kojoj bi Vojvotkinja bilo kojeg trenutka mogla roditi.

Skupina posebno uzbuđenih obožavatelja kraljevske obitelji s nestrpljenjem iščekuje rođenje drugog djeteta vojvotkinje Catherine (33) i princa Williama (32), stoga su odlučili kampirati ispred bolnice u kojoj će Vojvotkinja roditi.

Opremljeni brojnim transparentima i rekvizitima sa simbolima kraljevske obitelji, veseli Britanci žele biti što bliže Vojvotkinji i Princu. Kada je mladi kraljevski par čuo za to, odmah su im poslali šalice toplog čaja, kolače i kroasane.

– Kad su Vojvotkinja i Princ čuli da se ispred bolnice okupila skupina ljudi, odlučili su ih počastiti kako bi znali da misle na njih i cijene podršku koju im pružaju – izjavio je izvor blizak članovima kraljevske obitelji.

– Kutije kolača bile su ukrašene rozom vrpcom pa nagađamo kako je to vjerojatno znak da će biti djevojčica – izjavio je jedan od obožavatelja i dodao kako je to bila jako lijepa gesta te da će s nestrpljenjem nastaviti iščekivati porod.

Linker
27. travanj 2024 21:31