FILIP JURIČIĆ

Vrijeme je za novu ljubav

Kod Filipa Juričića vrijede dvije izreke – godine nisu važne i mlađe je slađe. Naime, u život 27-godišnjeg zagrebačkog glumca, poznatog po ulozi Marka Marušića u sapunici “Ljubav u zaleđu”, kojeg ćemo uskoro gledati i u novom projektu AVA produkcije, serijalu “Zakon ljubavi”, ušla je osam godina mlađa djevojka!

-Ne želim govoriti o svom privatnom životu. Da mi je do toga stalo, ne biste nas trebali “hvatati” već bismo stali, pozirali i pričali koliko smo zaljubljeni – jedino je što je Filip, sin glumca Pere Juričića, htio reći o svojoj novoj vezi.

No kako saznajemo, njegova djevojka je iz Zagreba, zove se Korina, a ove godine je upisala čak dva fakulteta. Uz to, umjetnički je tip i u slobodno vrijeme pleše balet. Zna se i da su Korina i Filip u vezi tri i pol mjeseca, a fotografije snimljene ovih dana na zagrebačkoj špici pokazuju da njih dvoje to više ne skrivaju.

Je li riječ o početku ozbiljne veze ili tek usputnoj romansi, pokazat će vrijeme, no zasad su Korina i Filip veoma “zagrijani” jedno za drugo. Uostalom bilo je i vrijeme da se glumac, koji je dvije godine samovao, ponovno zaljubi. preklani se, doduše, činilo da je Juričićev ljubavni život vrlo turbulentan, s obzirom da su se u jednom trenutku u njemu našle dvije djevojke: TV voditeljica i glumica Iva Šulentić (25) te novinarka Matea Roščić (26). Filip je, naime, deset mjeseci bio u sretnoj vezi s Ivom, kad je odjeknula vijest da njegova, navodno bivša djevojka Matea, s kojom je bio gotovo šest godina, nosi njegovo dijete.

Iako je on tvrdio da Ivu nije prevario, već da je to dijete začeto kad je s njom nakratko prekinuo i potražio utjehu kod Matee, ona ga je ipak ostavila. Ostao je sam ali je tvrdio da je i s jednom i s drugom u dobrim odnosima. Kad je Mateea bila trudna, odlazio je s njom na preglede u Petrovu bolnicu, došao po nju kad je rodila, a 15. veljače ove godine zajedno su proslavili prvi rođendan sinčića Jana.

Damir Leljak

Pročitali ste skraćenu verziju teksta. Ako želite saznati više pročitajte tekst u tiskanom izdanju Glorije broj 713 ili se pretplatite na PDF izdanje.

Linker
01. svibanj 2024 10:30