Twitter
TREBA SE NAUČITI NOSITI S KRITIKAMA

X FACTOR Loš nastup Nine Simić njen mentor nazvao hrabrim

U još jednoj live emisiji kandidati su pjevali pjesme po svom izboru, slavio se rođendan, na pozornici se jednom kandidatu pridružio i autor pjesme koju je pjevao, a čuli smo i jednu autorsku pjesmu natjecatelja.

Svojim nastupom istaknula se Nina Simić i to ne po dobrom; Nina je pjevala Crazy in Love, veliki hit Beyonce, a za svoju izvedbu nije pokupila baš najbolje kritike. Aleksandra Kovač joj je iskreno rekla sa njen nastup nije bio dobar, a Tonči Huljić ju je utješio rekvši da izgleda bolje od Beyonce, ali joj i poručio da mora imati više samopuuzdanja.

– Ti si hrabra djevojka, hodaš po ivici i ja to pozdravljam – komentirao je Ninin nastup njen mentor Željko Joksimović i objasnio da joj je dopustio da pjeva tu zahtjevnu pjesmu kako bi doživjela to što jest i naučila se nositi s kritikama.

Twitter

Veliko iznenađenje doživo je Antonio Krištofić kojem se, dok je pjevao njegovu pjesmu Utorak, na pozornici pridružio Petar Grašo i otpjevao pjesmu zajedno s njim.

Twitter

David Temelkov pjevao je, kako je sam rekao, jednu ‘mušku’ pjesmu, Feel Robbija Williamsa. Prema Massimu, pjesma mu baš i nije legla, a njegova mentorica Aleksandra poručila mu je da slava dođe i prođe, a stručnost i znanje ostaje, čime se referirala na činjenicu da David studira solo pjevanje na Muzičkoj akademiji u Skopju i da je njegov pristup glazbi krajnje ozbiljan.

Tarik je u emisiji proslavio 20. rođendan, dobio je tortu i Iva Ćurić otpjevala mu je Sretan rođendan, a svi su poželjeli sve najbolje i članu žirija Massinu Saviću, koji je rođendan proslavio dan prije.

Twitter

Grupa 9 Control oduševila je svojom izvedbom pjeme Uptown funk/Kiss Brune Marsa.

Ilija Mihalilović svoj je nastup posvetio svim bivšim i budućim ljubavima, a pjevao je antologijsku pjesmu Zdenka Runjića Magdalena. Tonči mu je rekao da bi mu autor pjesme vjerojatno, da je živ, rekao da je otpjevao Magdalenu za 21.stoljeće.

Twitter

Highway trio izveli su svoju autorsku pjesmu Lud i dobili velike pohvale za hrabrost.

Amel Ćurić nastupio je zadnji i pjesmu posvetio svom prijatelju:

– Prijatelju znam da ti je teško, drž se, uz tebe sam – rekao je Amel i zapjevao Pjesmo moja i pokupio odlične kritike žirija.

Glazbeni goste bili su Vanna i Petar Grašo koji su se raspričali o žiriju i pohvalili ih da odlično rade svoj posao.

Veliko iznenađenje uslijedilo je na samom kraju kada su voditelji objavili da – iz emisije ne ispad nitko. Antonija i Aleksandar objasnili su kako ćemo u ponedjeljak poslušati ostatak kandidata i tada će ispasti njih četvero.

Linker
24. travanj 2024 16:40