Instagram
BLIŽI SE FINALE

X FACTOR Šokantno i dirljivo ispadanje čak četvero kandidata

U veoma dramatičnoj live emisiji regionalnog glazbenog realityja, od sveukupno 12 kandidata, 7 kojih su nastupili u nedjelju i 5 koji su nastupili u ponedjeljak, četvero ih je otišlo kući: to su Nina Simić, Milan Bukilić, Ilija Mihailović i David Temelkov.

Nakon prebrojavanja glasova automatski su ispali Nina i Milan, a Ilija i David ispali su nakon pjevanja pjesama spasa; Ilija se borio a Antonijem Krištofićem, a David s Highway triom.

U polufinale tako idu Bobi Mojsovski, Amel Ćurić, Antonio Krištofić, Iva Ćurić, Magdalena Bogić, 9 Control, Highway trio i Adnan i Tarik.

A evo kako je tekla večer prije dramatične završnice:

Magdalena Bogić pjevala je emotivnu baladu Više se ne vraćaš Karoline Gočeve koju je posvetila svom najboljem prijatelju kojeg nije vidjela godinu dana.

Duo Adnan i Tarik odrepali su pjesmu Mirror i na taj su se način, kako su se sami izrazili, zainatili žiriju. No žiri nije bio nimalo oduševljen. Ni Željka Jooksimovića ni Aleksandru Kovač nije se dojmio njihov nastup, a Massimo im je rekao da su si izborom pjesme napravili medvjeđu uslugu.

twitter

Twitter

No na sve te loše komentare svojih kolega Tonči Huljić svojim dečkima poručio je samo da su oni već formiran proizvod spreman za izvoz, a da ih žiri kritizira jer nisu njihovi.

Bobi Mojsovski otpjevao je pjesmu Toše Proeskog Po tebe i jednoglasno oduševio žiri.

Iva Ćurić izvela je pjesmu Give It To Me Right. Massimo se odmah nakon njenog nastupa referirao na njen, ali i izgled svih kandidata.

– Djeco, pa ja ne znam što vi tamo radite, pa svi ste tako jako smršavili – rekao je Massimo, a Ivinu izvedbu komentirao kao hod po rubu, riskantan odabir. Tonči je rekao kako ona definitivno ima glas koji ima najjači personality, a njen mentor Željko njen nastup komentirao je samo jednom riječju: Slatko.

Twitter

Ne kuni me, ne ruži me majko pjesma je koju je otpjevao Milan Bukilić i očarao svojom emotivnom izvedbom.

Željko je pozvao sve da glasaju za njega, Tonči mu je rekao da je briljantan, a Massimo da je zaista poseban, da emocijom jednostavno dopire do ljudi. Njegova mentorica ustala je i aplaudirala mu:

– Ti nosiš jednu tugu u sebi. Znam da ti nije bilo lako u životu, a sada si ogolio dušu pred cijelom regijom – izustila je Aleksandra.

Twitter

Glazbeni gosti emisije bili su Karolina Gočeva i Saša Kovačević.

Linker
26. travanj 2024 11:07