Instagram/Ana Gruica; Maja Šuput
U BIKINIJU

ZA NJIH NEMA ZIME Poznate Hrvatice kao Baywatch djevojke

Dok je u Hrvatskoj zima pokazala svu svoju raskoš (i/li zube) i prisilila nas da prihvatimo pravu zimsku modu koja uključuje više slojeva odjeća i svu dodatnu opremu poput šalova, rukavica, kapa i šešira, neke poznate Hrvatice uživaju u nekom sasvim drugom ugođaju i ‘furaju’ neku sasvim drugu modu.

Maja Šuput i Ana Gruica pohvalile su se na društvenim mrežama u bikini izdanjima; obje su pozirale na istom mjestu, u sunčanom Miamiju, i u istim pozama – u maniri pravih Baywatch djevojaka.

Pjevačica je siječanj odlučila provesti u toplijim krajevima i, kako je sama naglasila, malo usporiti ritam i uživati nakon naporne poslovne godine koja je iza nje.

So, who needs to be rescued???

Fotografiju objavljuje majasuput (@majasuput) Sij 7, 2016 u 10:54 PST

I glumica je također baterije odlučila napuniti na jednom od najsunčanijih mjesta na svijetu, a svi su pohvalili njenu besprijekornu liniju koju je istesala upornim vježbanjem – i to u vrlo kratkom vremenu nakon poroda. Podsjetimo, Ana i pisac Hrvoje Šalković ovo ljeto dočekali su rođenje svog prvog djeteta, sina kojeg su nazvali Marat.

#baywatch #miamisouthbeach #miamilife #miamistyle #miamibeach #miamiheat Fotografiju objavljuje Ana Gruica (@anagruica) Sij 3, 2016 u 2:11 PST

Linker
26. travanj 2024 19:08