SEZONSKI ŠOPING

Za svačiji džep - top 5 modela čizama za jutarnje i večernje kombinacije

Mali trik u slaganju idealnog stylinga leži u odabiru osnovnih komada koji će biti baza daljnjim kombinacijama. Stoga, odabir obuće trebao bi biti na vrhu prioriteta. Pripremili smo vam pet modela čizama koje bi svaka žena trebala imati u svom ormaru.

Od jutra do večeri, ovih pet modela čizama i gležnjača moći ćete kombinirati na apsolutno sve modne kombinacije.

1. Gležnjače u špic

Mala potpetica i elegantan špic odlike su ovih trendovskih gležnjača koje odlično funkcioniraju na sve kombinacije: od trapera do ženstvenih haljina.

2. Motorističke čizme

Robusne, obavezno crne, malo više od gležnja i s obaveznom kopčom ili nekim rokerskim detaljem. Motorističke čizme kombinirajte uz kožne odjevne predmete, ali i kratke suknje te kombinezone.

3. Gležnjače s debelom potpeticom

Elegantne i udobne gležnjače na punu petu dodat će upravo onoliko centimetara potrebnih za ženstven izgled. Hlače ili suknje, sasvim je svejedno, odlično pristaju na sve.

4. Visoke čizme

Visoke čizme ostavit će odličan dojam, a koliko snažan ovisi o visini njihove potpetice. Ukoliko želite seksipilniji izgled, neka i potpetica bude u skladu sa zadatkom.

5. Boho gležnjače

Obožavateljice boho stila dolaskom hladnijih dana ne moraju se odreći svojih omiljenih modnih kombinacija. Boho gležnjače dolaze u zanimljivim i neobičnim bojama i dezenima.

Lajkajte našu novu Facebook stranicu !

Linker
18. travanj 2024 07:28