MINNIE DRIVER

Zabava u čast bebe

Britanska glumica Minnie Driver (38) okupila je ove subote u kući u Malibuu 40-ak gostiju na zabavi pripremljenoj u čast skorog rođenja svog prvog djeteta. Zvijezda filma “Dobri Will Hunting” odlično se zabavljala u društvu naboljih prijateljica, časteći se tortom iz poznate slastičarnice Sweet Lady Jane.

Iako je mjesecima krila identitet oca svog djeteta, u medije je ipak procurila vijest da je riječ o glazbeniku Craigu Zolezziju, s kojim se viđala u posljednje vrijeme i koji iz prijašnje veze ima sina Cadena.

Britanska glumica bila je zaručena za kolegu Josha Brolina, ali je zaruke raskinula 2001. Od samog početka te veze, kako je kasnije priznala, imala je problema u odnosima s Brolinovom pomajkom Barbarom Streisand. Neko vrijeme hodala je i s glumcem Mattom Damonom, koji ju je javno ostavio, izjavljujući na Oprah showu kako su prekinuli.

Čini se da je glumica konačno pronašla sreću u novoj trudničkoj i, uskoro, majčinskoj ulozi, samo je pitanje hoće li je na tom putu pratiti i novi izabranik.

Barbara Ivezić

Linker
03. svibanj 2024 06:11