PONTON FESTIVAL

Zadrani iščekuju Gibonnija

­ Neno Belan otvorio je prvi Ponton Festival u Zadru žestokom svirkom sa svojim Fiumensima, a Zadrani željno iščekuju 25. lipnja kad će na pontonskoj pozornici na moru ispred bara Maraschin­o nastupiti Gibonni .

Ponton festival cijelo će ljeto nuditi dobru zabavu, najviše kroz glazbene goste: nastupit će Tony Cetinski (8. srpnja), Severina (15. srpnja), razni DJ-evi u sklopu programa Studio 54 (20. i 21. srpnja), održat će se hip-hop festival s glazbenicima, crtačima grafita i plesačima (7. i 8. kolovoza) te natjecanje u wakeboardingu (od 27. do 30. srpnja), na kojem će publiku zabavljati DJ Brandon Morales, sin svjetski poznatog DJ-a Davida Moralesa .

Ljubitelji filma doći će na svoje 20. kolovoza, kada Festival završava s ‘Noći Noira’, na kojoj su glavne zvijezde hrvatski top model Helena Šopar i američki glumac Brian Geraghty. Tada će biti predstavljen kratki art film ‘Mind Games’ redatelja Gavina Bonda, u kojem je hrvatska manekenka ostvarila prvu filmsku ulogu, a cijelu noć će se prikazivati filmski noir klasici.

Linker
26. travanj 2024 15:23