Instagram
NA PETAK 13.

Žanamari Lalić i Mario Perčić - netipična dalmatinska svadba

Pjevačica i maneken vjenčali su se 13. lipnja koji je ove godine pao baš na petak, no unatoč lošim konotacijama, koji petak 13. uvriježeno ima, njima je to bio najsretniji dan; Žanamari Lalić (32) i Mario Perčić (27) željeli su se vjenčati baš tog datuma jer su tako vjenčanjem obilježili prvu godišnjicu svoje veze.

– Željeli smo se vjenčati na godišnjicu naše ljubavi – objašnjava Žanamari Lalić – a slučajno je ispalo da to bude baš petak trinaesti. Osim toga, u Tučepima, gdje sam odrasla, tada se slavi zaštitnik mjesta sveti Ante, kojeg doživljavam kao dobrog prijatelja. Na njegov dan uvijek mi se događaju lijepe stvari, a ove godine desila se najbolja – ispričala je mladenka čija svadba nije bila tipična dalmatinska iako su i ona i njen novopečeni suprug Dalmatinci.

Gdje je održana svadbena svečanost i koju pjesmu su mladenci odabrali za prvi ples, zašto je Žanamari odabrala i netipični vjenčani prsten te kada je odabrala kumu i gdje su novopečeni supružnici otišli odmah nakon svadbe pročitajte u novoj Gloriji koja je na kioscima od 20. lipnja.

Linker
24. travanj 2024 05:27