VJERUJE U LJUBAV

Žanamari: Mene još nitko nije iznevjerio

Nakon uspješnog singla ”Crni leptire” te pjesme ”Ne pitaj me”, u kojoj je pokazala ljubav prema žešćem zvuku od onog koji je ranije izvodila, nova pjesma ”Ljubav” dokazuje da je Žanamari Lalić R’n’B ostavila iza sebe i okrenula se svojoj ljubavi iz djetinjstva – rocku. Bilo je to očito svima koji su jučer u Hemingway baru imali prilike premijerno pogledati spot za pjesmu ”Ljubav” u kojem se lijepa pjevačica potpuno opustila i pokazala u provokativnom izdanju.

– Što se stylinga tiče, Viktoru Dragi sam dala odriješene ruke. Nisam mu dala nikakve smjernice, rekla sam mu samo u koliko sati mora doći u snimanje te da ću obući što god donese i ispalo je super – komentirala je Žanamari snimanje spota u kojem se pojavljuje u visokim lakiranim čizmama, korzetu i samostojećim čarapama.

Iako ne želi govoriti o privatnom životu, priznaje da stihovi pjesme koji govore da je ljubav laž, srećom za nju nemaju neko značenje.

– Mene još nitko nije iznevjerio, još uvijek vjerujem u ljubav – zaključila je pjevačica.

Poslušajte pjesmu “Ljubav” i preporučite ju prijateljima

Stihove i glazbu za ”Ljubav” radio je Mario Kovač, Igor Ivanović pobrinuo se za aranžman, a režiju spota odradio je Darko Drinovac, u kojeg Žanamari ima potpuno povjerenje. Tako mu je i prepustila odabir termina za snimanje, što se pokazalo kao ispravna odluka – Darko je uspio pogoditi jedini sunčani dan u dugom kišnom razdoblju.

Pjesmu ”Ljubav” Žanamari će predstaviti na ovogodišnjem CMC festivalu što se u lipnju održava u Vodicama, a zatim slijedi i nastup na Sunčanim skalama u Crnoj Gori. Koncem ljeta je čeka snimanje albuma, za koji se nada da će biti gotov taman do njenog rođendana – 8. rujna.

Maja Jurović

Linker
26. travanj 2024 15:24