MICHAEL JACKSON

Započela komemoracija u Staples centru

U prenapučenom Staples centru najavljivač je zamolio uzvanike da zauzmu mjesta kako bi komemoracija mogla započeti. Pjesme Michaela Jacksona utihnule su, a komornu atmosferu i šaputanje prekinuo je američki pjevač Smokey Robinson koji je započeo komemoraciju citatom pjevačice Diane Ross, dugogodišnje Michaelove bliske prijateljice.

-Želim da znaš da iako nisam u Staples centru, tamo sam srcem. Odlučila sam se za tišinu. Michael je bio moja ljubav, veliki dio mog života, ne mogu naći pravi način da se izrazim o njemu. On je želio da ostanem uz njegovu djecu i tu sam za njih kad god me trebaju. Nadam se da će ovaj dan zbližiti sve koji su ga voljeli. Hvala vam, Katherine i Joe, što ste podijelili svog sina sa svijetom. Šaljem ljubav i riječi podrške Jacksonovoj obitelji.

U dvoranu su nakon toga ušli pjevačevi roditelji Joe i Katherine Jackson, a uzvanici su ih pozdravili pljeskom. Jacksonova braća zatim su unijela bijeli lijes prekriven ružama uz gospel pjesmu “Soon and Very Soon”, što je rasplakalo brojne obožavatelje.

Michaelovo troje djece, 12-godišnji Princ Michael, 11-godišnja Paris i sedmogodišnji Prince Michael II, nisu viđeni u povorci do Staples centra, ali, sudeći po izvještajima, bili su na privatnoj komemoraciji. Ceste u Los Angelesu bile su privremeno zatvorene dok je policija pratila povorku od 18 vozila koja su se našla u procesiji na putu prema Staples centru.

Zasad nije poznato gdje će pjevačevo tijelo biti odvezeno nakon memorijalne službe za milijune obožavatelja, ali pretpostavlja se da će biti vraćeno natrag na holivudsko groblje Forest Lawn.

Gordana Kolanović

Linker
06. svibanj 2024 01:48