SVADBENA ZVONA

Zaručili su se Lewis Hamilton i Nicole Scherzinger

Počele su kružiti glasine da će se mladi vozač Formule 1, Lewis Hamilton (26) oženiti svojom dugogodišnjom djevojkom Nicole Scherzinger (33), nakon što je njen otac, Alfonso Valiente (52) potvrdio da su zaručeni. U intervjuu za The Mail otkrio je da je zvijezda McLarenovog boksa zaprosio pjevačicu, s kojom je u vezi već četiri godine, te da je ona pristala.

– Znate za prosidbu? Da, oni su zaručeni.

Valiente nije dao nikakve detalje o tome gdje i kada je Hamilton pitao Scherzinger želi li se udati za njega, ali već je počeo oslovljavati vozača riječima ‘moj budući zet’. Iako se rastao s Nicoleinom majkom kada je djevojčica imala samo šest godina, ostao je i dalje blizak sa kćeri te se susreo s Hamiltonom prošlo ljeto na Havajima.

– Moj budući zet je zaista dobar dečko, stoji s obje noge čvrsto na zemlji. Cijela moja obitelj ga voli. Dobri duh je tu. Kada je prvi put ušao u kuću i primio jedno od djece, to je prošlo poprilično dobro – rekao je Nicolein otac u intervjuu.

– Iskren je te se on i moja kćer čine se poprilično sretni zajedno.

Atraktivna Scherzinger nedavno je zamijenila Cheryl Cole (28) u američkoj verziji X Factora i to nakon što su producenti dali otkaz pjevačici iz Newcastlea, navodno zbog straha da je njen naglasak nerazumljiv američkoj publici. Hamiltona, koji je sedam godina mlađi od nje, upoznala je na European Music Awards u Munichu 2007. godine.

A jesu li ove tvrdnje istinite ili ne, možda ćemo moći vidjeti već ovaj vikend, ako se Nicole pojavi s prstenom na Velikoj nagradi Njemačke, gdje će u boksu McLarena već tradicionalno navijati za svog dragog.

Linker
20. travanj 2024 07:27